A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Поляницької сільської ради Надвірнянського району Івано-Франківської області

12 квітня 2024 р. відбувся Обласний фестиваль-конкурс виконавської майстерності творчих колективів учнів дитячих музичних шкіл та шкіл мистецтв.

Дата: 18.04.2024 11:20
Кількість переглядів: 4

 

Участь у фестивалі-конкурсі для нас є неймовірно хвилююча, адже ми юна школа, яка лише другий рік прокладає свій творчий шлях у багатогранну красу мистецтва. Та незважаючи на це, наші маленькі здобувачі освіти вчаться грі на інструментах не лише як сольні виконавці, а й музикують ансамблево.

Ми радо вітали журі фестивалю-конкурсу на чолі з Тамарою Присяжнюк, провідним методистом Навчально-методичного центру культури і туризму Прикарпаття та Віктором Поліщуком, викладачем-методистом фахового музичного коледжу ім. Д. Січинського, Заслуженим працівником культури України. Висловлюємо вдячність за всі цінні та професійні поради, які візьмемо до уваги і працюватимемо ще завзятіше.

Дякуємо нашим маленьким артистам за старанність та злагодженість, а нашим викладачам за віддану працю.

Щира подяка начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту Надії Часовщиковій та директорам Яблуницького і Поляницького ліцеїв Марії Молдавчук та Галині Кіщук за підтримку та сприяння у проведенні фестивалю-конкурсу.

Єднаймося заради Перемоги та доброго майбутнього наших дітей!

Слава Україні!


« повернутися

Вхід для адміністратора